8up newsletter

Személyi asszisztens

 • Posted on: 19 August 2019
 • By: guba

4 órás munkakörbe keresünk kiváló kommunikációs képességgel rendelkező, angolul vagy németül beszélő, mobil, független, szorgalmas, könnyen tanuló, fejlődni szerető, kreatív női munkatársat.

Felsőoktatási intézményben tanuló diákkok és pályakezdők jelentkezését is szeretettel várjuk!

Feladat:
- általános adminisztrációs, szervezési és koordinációs feladatok ellátása
- kapcsolattartás
- részvétel szakmai rendezvények megszervezésében és lebonyolításában

Hungarian

Írói munkakörbe keresünk kreatív munkatársat.

 • Posted on: 19 August 2019
 • By: guba
Hungarian

Projekt jellegű, alkalmi munkára, (A projekt időszaki vállalkozás, melynek célja, hogy egyedi terméket vagy szolgáltatást hozzon létre. Forrás: wikipedia.org) hiteless és a korrekt cikkek írásához keresünk revolution újságírót.

Az újságírás a hírek, leíró és szemléltető anyagok és vélemények közlésének mestersége a nyilvánosság felé az erre rendelkezésre álló médiumok, különösen az újságok, a televízió-adások, rádióadások és az internet útján. Az újságírás az egyik alapvető, emberi jog, a szólásszabadság gyakorlásának a legfontosabb eszköze.

Műfajok:

Mi a szeretet?

 • Posted on: 26 January 2019
 • By: guba
Undefined

Fordítási project. Te hogy mondanád? (Csak az emberek tudják.)
http://8up.eu/translation-project

Mi a szeretet? A szeretet maga a gondoskodás. Az tud igazán szeretni aki türelmes, alázatos a másik személy, állat vagy dolog, élő és élettelen mindenség iránt és képes tanítani foglalkozni vele, illetve önzetlenül gondoskodni róla. Gábor Kecskeméti

 

Translation project. How would you say? (Only people know that.)
http://8up.eu/translation-project

PPS System

 • Posted on: 29 December 2018
 • By: guba
PPS System

The PPS System a social network, where members support the projects with their voluntary activities, ideas, works, financial investment or donations based on their invidual or economic decision. PPS System is a 8up projects. More...
 

English

8up 2018 Ultra

 • Posted on: 20 August 2018
 • By: guba
English

8up 2018 ULTRA Card

Plastic Card description:

Type: ULTRA
Color: ultra viola
Year: 2018
Identification: RFID, QR code, each card has his own identification number

Price: 40 GUB
 

Exclusively e-mail order! Here

Mennyország és Pokol

 • Posted on: 19 August 2018
 • By: guba
Hungarian

Régen mesélt nekem nagymamám egy történetet a menyországról és a pokolról, a mese nagyon hasonlított ezen íráshoz és a lényege is ez volt.

Egyszer egy ember megkérdezte Istent, hogy milyen hely a Mennyország, és milyen a Pokol. Sokat hallott már róluk prédikációkból, olvasott róluk könyvekben, de nagyon szerette volna saját szemével is látni mindkettőt. Bizonytalanságát és őszinte kíváncsiságát látva Isten egy ajtóhoz vezette őt, amelyen keresztül egy nagy terembe léptek be.

Pénzügyi klub indul Kecskeméten

 • Posted on: 7 August 2018
 • By: guba
Hungarian

A pénzügyi kultúra fejlesztése a fejlődő országokban és Magyarországon is, egyre gyakrabban megfogalmazott cél.
A pénzügyi kultúra egy koncepció, amely nem fogalmazható meg konkrétan a pénzügyi ismereteken keresztül, ezért az alapvető pénzügyi fogalmakon túl a közösségi gazdasági kultúra a világ pénzügyi helyzetének és az aktualitások nyomon követésén keresztül próbáljuk saját pénzügyi kultúránkat építeni és fejleszteni.
Közösségi önfejlesztő program keretében önképző tanulóköröket szervezünk, ahol a résztvevők kölcsönösen tanulnak egymástól.

Pages