8up newsletter

Pénzügyi támogatás

  • Posted on: 24 April 2020
  • By: guba
magyar

Az 8up Finance 2020 februártól, a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel, egyedi elbírálás alapján ingyenes pénzügyi támogatást és ügyintézést biztosít, az 8up klub tagjainak. Az ingyenes pénzügyi támogatás és ügyintézés előreláthatólag a rendkívüli helyzet feloldásáig biztosított. Ezzel segítve azon tagjainkat, akiknek gazdasági nehézségei adódtak a koronavírus járvány okozta válsághelyzet alatt.

Vigyázzunk és figyeljünk egymásra! 8up Team

Új idők, új elgondolások.

  • Posted on: 15 March 2020
  • By: guba
magyar

Társadalmunk és a világ újabb változás előtt áll. Talán némileg átértékelődnek az emberi fizikális kontaktjaink, a családi, baráti érintkezéseink, amire épült eddig társadalmunk és benne maga, az ember. Gondolok itt az óvodai, iskolai vagy baráti  kontaktusainkra legyen az éppen kellemes avagy kellemetlen. Azért az óvodai és iskolai időszakkal kezdtem mert ezek a korai szocializációs szakaszok és ingerek az alapjai emberségünknek és a környezetünkben, a társadalmunkban olyan alapvető emberi tulajdonságoknak mint a közleség, bizalom, tolerancia, szelídség, tisztelet.

Személyi asszisztens

  • Posted on: 19 August 2019
  • By: guba

4 órás munkakörbe keresünk kiváló kommunikációs képességgel rendelkező, angolul vagy németül beszélő, mobil, független, szorgalmas, könnyen tanuló, fejlődni szerető, kreatív női munkatársat.

Felsőoktatási intézményben tanuló diákkok és pályakezdők jelentkezését is szeretettel várjuk!

Feladat:
- általános adminisztrációs, szervezési és koordinációs feladatok ellátása
- kapcsolattartás
- részvétel szakmai rendezvények megszervezésében és lebonyolításában

magyar

Írói munkakörbe keresünk kreatív munkatársat.

  • Posted on: 19 August 2019
  • By: guba
magyar

Projekt jellegű, alkalmi munkára, (A projekt időszaki vállalkozás, melynek célja, hogy egyedi terméket vagy szolgáltatást hozzon létre. Forrás: wikipedia.org) hiteless és a korrekt cikkek írásához keresünk revolution újságírót.

Az újságírás a hírek, leíró és szemléltető anyagok és vélemények közlésének mestersége a nyilvánosság felé az erre rendelkezésre álló médiumok, különösen az újságok, a televízió-adások, rádióadások és az internet útján. Az újságírás az egyik alapvető, emberi jog, a szólásszabadság gyakorlásának a legfontosabb eszköze.

Műfajok:

Mi a szeretet?

  • Posted on: 26 January 2019
  • By: guba
Meghatározatlan

Fordítási project. Te hogy mondanád? (Csak az emberek tudják.)
http://8up.eu/translation-project

Mi a szeretet? A szeretet maga a gondoskodás. Az tud igazán szeretni aki türelmes, alázatos a másik személy, állat vagy dolog, élő és élettelen mindenség iránt és képes tanítani foglalkozni vele, illetve önzetlenül gondoskodni róla. Gábor Kecskeméti

 

Translation project. How would you say? (Only people know that.)
http://8up.eu/translation-project

Oldalak